υπηρεσιες

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ & ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ​

Οι φωτεινές επιγραφές τοποθετούνται συνήθως στις προσόψεις επαγγελματικών κτιρίων και καταστημάτων. Αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα και πόλο έλξης πελατών. Στο σχεδιασμό χρησιμοποιείται το λογότυπο (σήμα) της επιχείρησης, οι δραστηριότητες που μας ενδιαφέρουν να τονίσουμε καθώς και οι πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει ο κάθε υποψήφιος πελάτης. Μια φωτεινή επιγραφή αποτελείται από ένα πλαίσιο από προφίλ αλουμινίου, στο οποίο εσωτερικά τοποθετείται ο φωτισμός (συνήθως led) και στην πρόσοψη κάποια φωτοδιαπερατή επιφάνεια από υλικά όπως το plexiglass, το βινύλιο ή το πολυκαρμπονικό. Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχήματα όπως: ορθογώνια, οβάλ, κυκλικά, σταυροί (κυρίως για φαρμακεία) αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ειδικό σχέδιο απαιτείται. Μεταλλικές επιγραφές συνηθίζουμε να αποκαλούμε τις ετερόφωτες επιγραφές, αυτές δηλαδή που δεν διαθέτουν δικό τους φωτισμό. Κατασκευάζονται είτε από απλά σκέτα φύλλα etalbond, αλουμινίου, λαμαρίνας απλής ή διάτρητης κ.α. (όταν έχουμε μικρές διαστάσεις) ή με τελάρα από στράντζες στα οποία προσαρμόζεται το εκάστοτε υλικό για πιο ενισχυμένες κατασκευές (μεγάλες διαστάσεις, εξωτερικού χώρου). Για την εφαρμογή του εικαστικού (λογοτύπου, κειμένου – γενικά των γραφικών) χρησιμοποιούνται αυτοκόλλητα, ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και ανάγλυφα γράμματα από pvc, plexiglass) ή ακόμη και μεταλλικά. Οι μεταλλικές επιγραφές μπορούν να κατασκευαστούν και αυτές είτε μονής όψης ή διπλής όψης, με δυνατότητα βαφής σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων (RAL αποχρώσεις) και κατασκευάζονται σε όποιο σχήμα απαιτεί η εκάστοτε εφαρμογή (ορθογώνιο, οβάλ, ειδικό κλπ.). Χρησιμοποιούνται για κάλυψη όλων των επιφανειών, ταρατσών ή προσόψεων κτιρίων όταν έχουμε πολλά είδη να δείξουμε με σχετικά χαμηλό κόστος ή απλά έχουμε μεγάλες διαστάσεις που δεν απαιτείται να είναι φωτεινές.

Επιγραφές φωτεινές

Οι φωτεινές επιγραφές τοποθετούνται συνήθως στις προσόψεις επαγγελματικών κτιρίων και καταστημάτων. Αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα και πόλο έλξης πελατών.

Επιγραφές μεταλλικές

Μεταλλικές επιγραφές συνηθίζουμε να αποκαλούμε τις ετερόφωτες επιγραφές, αυτές δηλαδή που δεν διαθέτουν δικό τους φωτισμό. Κατασκευάζονται είτε από απλά σκέτα φύλλα etalbond, αλουμινίου, λαμαρίνας απλής ή διάτρητης κ.α.