προφιλ

Επιγραφεσ ατλασ

Από το 1980 έως και σήμερα, η εταιρία ΑΤΛΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα και στην υπόλοιπη Ελλάδα κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών της.Σκοπός μας είναι η παραγωγή πρότυπων διαφημιστικών κατασκευών υψηλής ποιότητας. Σχεδιάζουμε, παράγουμε, κατασκευάζουμε πινακίδες εξωτερικής & εσωτερικής σήμανσης, γιγαντοεπιγραφές, φιλοτεχνήσεις αυτοκινήτων, ψηφιακές εκτυπώσεις, ειδικές κατασκευές κ.α. Η κάθετη παραγωγή της εταιρίας μας με την υποστήριξη του πλέον σύγχρονου μηχανολογικού & ηλεκτρολογικού εξοπλισμού εγγυάται δυνατό αποτέλεσμα & προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Αρχή μας

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Βασισμένοι πάντα στο τρίπτυχο τεχνογνωσία, ποιότητα, συνέπεια και με την εμπειρία των 40 ετών δημιουργούμε μία άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας.

Στόχος μας

Να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναδεικνύοντας την επιχείρηση τους με την κατασκευή πρότυπων διαφημιστικών κατασκευών υψηλής ποιότητας.

ΑΤΛΑΣ

Ποιοτητα εμπιστοσυνης

Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι παρέχουμε κατασκευές υψηλής αισθητικής και ποιότητας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να διαχειρισούμε από μικρά εώς και μεγάλα έργα. Είμαστε πάντα κοντά σας μετά την πώληση εξυπηρετώντας σας σε κάθε πρόβλημα. Γιατί ΑΤΛΑΣ σημαίνει ποιότητα εμπιστοσύνης.